81-годишният Георги Иванов от поморийското село Бата се превърна в

...
81-годишният Георги Иванов от поморийското село Бата се превърна в
Коментари Харесай

Бай Георги сам кърпи дупки на пътя

81-годишният Георги Иванов от поморийското село Бата се трансформира в сензация, откакто негови фотоси по какъв начин самичък кърпи дупките по улицата обиколи обществените мрежи.

Оказва се, че възрастният мъж постоянно може да бъде забелязан с лопата в ръка и кофа цимент на пътя за прилежащото село Медово.

Бай Георги е някогашен механик и има своя технология за запълване на дупките. Забърква цимент, поставя го в дупката и по-късно подрежда камъни. Казва, че по този начин даже и да мине тежък камион, не се поврежда пресният цимент.

„ Като видя дупка и не мога да търпя. И дъщерите ми идват всяка събота и неделя тука. Стресират се. За материали съм дал 50 лева, а благодарността на хората няма цена ", сподели мъжът пред БГНЕС.

По думите му пътят се разрушава от тежките камиони, които возят материал от близката кариера.

Снимките на бай Георги, който запълва дупките на пътя самичък, в обществените мрежи разгласил Христо Наумов. Мъжът показа, че спрял, с цел да го поздрави за начинанието.

Кметът на селото Георги Георгиев сподели от своя страна, че пътят се ремонтира всяка година, а дупките са се отворили след дъждовете. Чакали да се оправи времето, с цел да ги запълнят.
 Бай Георги самичък кърпи дупки на пътя (СНИМКИ)  Бай Георги самичък кърпи дупки на пътя (СНИМКИ)  Бай Георги самичък кърпи дупки на пътя (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР