8-ми март е един от малцината празници, които обединяват минало

...
8-ми март е един от малцината празници, които обединяват минало
Коментари Харесай

Утре е 8-ми март: Как да го направим незабравим за любимата жена

8-ми март е един от малцината празници, които сплотяват минало и настояще. За него не можем да кажем „ преди и след демокрацията “ и евентуално повода за това е, че е фокусиран върху непреходното – хубостта, любовта и всеотдайността на дамата и нейните многолики функции в живота. Да бъде майка, подкрепяща обичана, експерт в работата, всеотдайна за фамилията, грижовна, вълнуваща, вдъхновяваща, невероятна, приказна… Да бъде всичко.

Такива сме си ние, българските дами. Господа, по-често ни го признавайте, тъй като това ни дава сили да продължим да бъдем още по-очарователни за вас.

Как да подготвите един паметен 8-ми март за своята обичана жена?

Станете преди нея

Събудете се рано, тъй че, да имате опцията да я разсъните от шумоленето на хубав букет цветя, ароматът на кафе, вашата целувка и най-нежното „ положително утро “, на което сте способни. Не забравяйте за закуската –  това, което тя обича най-вече. Нека денят й бъде специфичен още от сутринта. Дори и по-късно нещата да следват нормалния си темп и да нямате опцията да извършите нищо друго по-специално, този превъзходен старт на деня ще бъде нейното ентусиазъм за целия ден. И повярвайте, няма да не помни тази заран в никакъв случай.

Билет към света на хубостта

Това е концепция, която ще допадне на всяка дама. Няма жена, която да не се развълнува от обстоятелството, че нейният обичан желае да я зарадва с разкрасителна процедура. Бихте могли да резервирате час за някоя от многочислените спа изненади – масаж, маникюр, фешън прическа или нещо друго. Дори и да не съумеете да уредите час за същия ден, задоволително е да обявите този автентичен подарък и вашата половинка да го получи в комфортно за нея време няколко дни по-късно. Ефектът няма да е доста по-различен, даже още по-добре, тъй като ще й осигурите време да се провежда и приготви.

Малко време за занимания

В този случай всичко зависи още веднъж от бюджета, само че по принцип има доста благоприятни условия. Например, разходка с балон с парещ въздух. Екстремно и вълнуващо.

Романтичен обяд на извънредно място

Ако ви харесва концепцията да изненадате вашата половинка със специфичен обяд на някое сантиментално място, безусловно я реализирайте. Това може да бъде някое заведение, което сте посещавали в самото начало на връзката ви, някое друго място, което би й харесало или просто пикник навън, измежду природата. Последното е малко по-трудно за реализация, изключително, в случай че дамата работи, само че постоянно можете да видоизменяте изненадата, съгласно съответната обстановка. Важното е да сте единствено двамата и да е нещо, което е отвън рутината на всекидневието. За да се помни дълго!

Спа за двама

Може да посрещнете вашата половинка след работа и да я заведете на джакузи, сауна или някое друго сходно място, съгласно нейния усет. Обявете още от сутринта, че ще я посрещнете след края на работния ден, с цел да си получи изненадата за празника. Така ще я накарате да се вълнува през целия ден и да чака с неспокойствие какво ще се случи. Положителният прочувствен заряд е обезпечен, а вие печелите точка след точка.

Кутия бонбони с украшение вътре

Изненадата би трябвало да е детайл от всеки празник. Ако сте избрали някакво красиво украшение – гривна, обеци, пръстен, колие или каквото и да било друго, може да го скриете в кутия бонбони или друго от този вид. След като я отвори, вашата дама ще бъде сюрпризирана повторно, още по-приятно. Със сигурност усилието ще бъде оценено.

Вечер единствено за двама

Няма значение дали ще  прекарате вкъщи, в уютна хижа с камина или на друго място. Достатъчно е да изберете няколко декоративни сантиментални детайла, като розови листенца, ароматни свещи и сантиментална музика, с цел да се трансформира вечерта в незабравимо прекарване. Забавно и прочувствено. А финалният подарък ще поднесете в леглото – изборът му е напълно във вашите ръце. Само подсещаме, че опитите са солта на живота.

Можете да превърнете този Осми март в нещо доста особено, даже и без да влагате доста средства, единствено обич и почитание!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР