8-месечно бебе без памперси бедства в хотел Родопи във вилното

...
8-месечно бебе без памперси бедства в хотел Родопи във вилното
Коментари Харесай

Бебе без памперси бедства на Върховръх, откъснати са и две села

8-месечно бебе без памперси бедства в хотел " Родопи " във вилното населено място Върховръх, където сега са блокирани 12-13 души, заяви по телефона шефът на хотела Тодор Христов за.



Хората са там от сряда, а почистващата техника към момента не може да стигне към този момент трети ден до тях,
описа той. Около хотела, който се намира на 1500 м височина, има към метър и половина сняг. Автомобилите на гостите са затрупани, а джиповете не могат да пробият преспите.

Под Върховръх са селата Чурен и Скобелево, където също има възрастни хора, които са откъснати от света , уточни Христов. Бедстващите туристи са алармирали за снежната обсада на незабавния телефон 112 . За спасяването им са били ангажирани екипи от общините „ Родопи “ и Перущица.



От община " Родопи " разясниха, че защото снегът е тежък, не може да бъде разчистен със снегорин. Затова оттова са изпратили тежка верижна техника през днешния ден по обяд, която да разчиства единствения път до вилното населено място. 

Според притежателя на компанията, която е ангажирана със снегопочистването на община " Родопи " Христо Терзиев, туристите са тръгнали към хотела в сряда, когато към този момент е почнало да вали съществено и са били предизвестени по пътя да не се качват.



Терзиев тръгнал с техниката да разчиства снега , а туристите му споделили, че отиват да почиват.  Така се стигнало до обстановката, при която гостите на хотела са попаднали в снежния капан. 

" Хората са добре " , сподели шефът на хотела. По думите му,  те разполагат с храна, вода и отопление, има и ток, както и задоволително хранителни запаси . Според Христов обаче, в случай че техниката е тръгнала да разчиства пътя през днешния ден следобяд, едвам на следващия ден ще стигне до тях, защото затрупаният от преспи сектор от пътя е с дължина към 25 км. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР