8-г. момченце от Сандански е пострадало, след като било ухапано

...
8-г. момченце от Сандански е пострадало, след като било ухапано
Коментари Харесай

Кон захапа за шията 8-годишно момченце, детето е в болница

8-г. момченце от Сандански е потърпевшо, откакто било ухапано по гушата от кон, който преди този момент го изритал в гърдите. Конят е на фамилията, което има плантация в санданско село, предаде struma.bg.

Инцидентът с малчугана станал в следобедните часове на неделния ден, до момента в който фамилията било във фермата. Детето си играело край един от конете, който в този миг се хранел. Внезапно животното изритало детето и го ухапало за шията.

Писъкът на момчетоизплашил родителите му, които, обезумели от случилото се, транспортирали дребния левент с отпечатъци по гушата и болки в гърдите към Спешна помощ в курортния град. Детето е прегледано и пренасочено към приемен блок, където веднага са свикани екип експерти. Направени са скенер и проучвания.

За благополучие конят бил с цялостна уста, когато ухапал детето, и не е съумял да му пререже някоя артерия. Малкият Сашко се е отървал от зъбите на коня с повърхностна рана, само че поради гръдната си контузия от ритника на коня е настанен под наблюдаване в хирургично отделение на МБАЛ “Югозападна болница ” в Сандански.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР