79-годишен варненец не пропуска ден без да плува в морето.

...
79-годишен варненец не пропуска ден без да плува в морето.
Коментари Харесай

79-годишен варненец моржува в леденото море всеки ден

79-годишен варненец не пропуща ден без да плува в морето. Така беше и през днешния ден при температура на водата от едвам 6 градуса.

Васил Тепеделенев плува в морето край Варна и през зимата от съвсем половин век. Първо прави извършения за разгряване на тялото, а след потапянето в студената вода, се облива и с гореща от близкия минерален извор, предава.

" Старая се всеки ден да влизам и в студените дни също влизам, когато има сняг също, по някой път настроението ми не е такова, само че се стремя всеки ден да го върша това нещо.

Мотото е " прави това, от което те е боязън, с цел да успееш ", тъй като спреш ли пред едно, две трудности, след това не можеш да преодолееш нищо и животът ти по този начин си отпътува в заспалост ", декларира Васил Тепеделенев , старши.

С тези скъпи препоръки е запалил цялото си семейство. Макар да не влиза в студената вода, неговият внук е намерил собствен метод за поддържане на духа и тялото.-->

" Бойните изкуства и физическите натоварвания също ужасно могат да оказват помощ за каляването на духа и тялото, в това число и вярното хранене. Няма възрастови ограничавания и няма човек, който да не е кадърен да направи това, което желае ", прибавя Васил Тепеделенев, младши.

Най-важното е да не се поддаваме на непознати въздействия и да изберем това, което е най-подходящо за нас, съгласни са дядо и внук.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР