76-годишният американски актьор Арнолд Шварценегер, който отиде на Световната среща

...
76-годишният американски актьор Арнолд Шварценегер, който отиде на Световната среща
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер беше задържан на летището в Мюнхен. Защо?

76-годишният американски артист Арнолд Шварценегер, който отиде на " Световната среща на върха за климата " в Кицбюел, беше арестуван на летището в Мюнхен. Съответната информация и снимки публикува германското издание Bild.

На фотографията холивудската звезда е с двама митничари. Арни прекара няколко часа с тях, откакто долетя от Лос Анджелис.

Според медията митническите чиновници са разпознали звездата. Помолили го да покаже багажа си. Тогава се заинтересували от първокласните часовници на артиста. Става дума за копие на модела на 150-годишната швейцарска първокласна марка Audemars Piguet.
 Летище Шварценегер Мюнхен Арнолд Шварценегер на митнически надзор в Мюнхен Снимка: Bild
Часовникът е направен по поръчка и е в действителност неповторим. Audemars Piguet (произвежда единствено към 45 000 часовника годишно, годишни продажби към два милиарда евро) ги прави особено за Арнолд.
Шварценегер реагира много умерено на инспекцията, само че колкото повече продължаваше чакането, толкоз повече се изнервяше. Не е ясно дали митниците ще му разрешат да носи часовника.
Говорителят на Главната митническа работа в Мюнхен Томас Майстер сподели, че филмовата звезда е била проверявана за укриване на налози. Трябваше да записва часовника, тъй като е импорт “.

Арни щеше да продаде на търг тези часовници от персоналната си сбирка преди срещата на върха.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР