76-годишната певица и 36-годишният Александър носеха еднакви черни тоалети, докато

...
76-годишната певица и 36-годишният Александър носеха еднакви черни тоалети, докато
Коментари Харесай

Шер си хвана гадже с 40 години по-младо от нея

76-годишната певица и 36-годишният Александър носеха идентични черни тоалети, до момента в който бяха на вечеря в горещата точка за звезди Craig`s, а към тях се причисли и новият ѝ другар, 32-годишният Тайга.

Шер носеше черен топ с изрязани предни елементи дружно с подобаващи панталони, дълго палто и дебели токове, заяви „ Дейли Мейл ”.

Тайга се появи със сива тениска, черни панталони и черни маратонки, а като аксесоар носеше черна шапка и сребърна верижка.

Миналата седмица Тайга и близкият му другар Александър посетиха Шер в имението ѝ в Малибу, Калифорния, което тя неотдавна пусна за обмен за 85 млн. $.
 
Тайга, чието същинско име е Майкъл Рей Нгуен-Стивънсън, и Шер позираха дружно през септември на стилното ревю на Рик Оуенс по време на Седмицата на модата в Париж, предава БГНЕС.

Александър и 39-годишната Амбър имат дружно тригодишен наследник Слаш Електрик Александър Едуардс.

През август предходната година Амбър упрекна Александър в своите Instagram Stories, че има връзки с 12 разнообразни души, а по-късно той се включи в обществените мрежи, с цел да признае, че ѝ е изневерявал.

Тя има и деветгодишен наследник Себастиан с рапъра Уиз Халифа.

Шер е разведена два пъти и има наследник Чаз Боно, на 53 година, от починалия си някогашен брачен партньор Сони Боно, който умира през 1998 година на 62-годишна възраст от пострадвания, получени след удар в дърво по време на каране на ски.

По-късно от 1975 до 1978 година е омъжена за починалия артист Грег Олман, който умира през 2017 година на 69-годишна възраст.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР