76-годишна българка е ръководила организирана престъпна група за трафик на

...
76-годишна българка е ръководила организирана престъпна група за трафик на
Коментари Харесай

76-годишна българка - шеф на канал за проститутки в Белгия

76-годишна българка е управлявала проведена незаконна група за трафик на хора за полова употреба.

ГДБОП е обезвредила незаконната група след молба за правна помощ от Кралство Белгия, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Операцията е извършена от чиновници на бранш „ Трафик на хора “ в ГДБОП и сътрудниците им от Русе, Разград, Силистра, Добрич. В дейностите са включени и служители на реда от Силистра и Тутракан.

76-годишната лидерка на групата е имала петима помагачи. Повече от 15 години дамата е обитавала в Белгия и е стопанисвала обществен дом в Брюксел.

У нас са осъществени претърсвания на пет адреса на територията на Силистренска област. Оттам са конфискувани документи, включително и нотариални актове, вносни бележки, извлечения от банкови сметки, банкови преводи, над 164 000 евро, мобилни телефони, преносим компютър, канабис.

Разпитани са двама очевидци и две жертви на незаконната скица.

С разпореждане на прокуратурата мярката за задържане на 76-годишната С.Й. и нейната сътрудничка С.З. (на 49г.) е удължена до 72 часа.

Предстои Окръжната прокуратура в Силистра да внесе претенции в съда за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двете арестувани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР