75% намаление на смъртността след прием на при болни от

...
75% намаление на смъртността след прием на при болни от
Коментари Харесай

Ивермектин като лекарство за коронавируса: В САЩ още не вярват, СЗО мисли, в България - хвалби

75% понижение на смъртността след банкет на при заболели от COVID-19. По-бързо изчистване на вируса. По-бързо клинично възобновяване. По-бързо изписване от болница, откакто си признат там с диагноза COVID-19. Това е заключението на трима лекари, пред Националните институти по опазване на здравето на Съединени американски щати.
Националните институти по опазване на здравето (на британски: National Institutes of Health (NIH)) са организация на Департамента по опазване на здравето на Съединени американски щати и са главната организация на американското държавно управление, отговаряща за научни проучвания в региона на биомедицината и опазването на здравето.
Лекарите, които показват тези изводи, са доктор Пиер Кори, който нашумя с в края на 2020 година, в която прикани сенаторите да вземат отношение и да задължат Американската организация по храните и медикаментите (FDA) да прегледат новите данни за Ивермектин, доктор Пол Марик, който вкара един от първите с Ивермектин в Съединени американски щати и проф. доктор Андрю Хил, откривател от Университета в Ливърпул.
" За да спасим хиляди, които другояче ще умрат, до момента в който чакат да бъдат имунизирани, би трябвало да бъдат изменени рекомендациите на NIH за използването на Ивермектин като превантивно средство против COVID-19, в ранните етапи на заболяването и при по-късното ѝ развиване ", настоя Кори, визирайки насоките на NIH от 27 август, 2020 година. Заедно със своите сътрудници той показа данни от 18 рандомизирани изследвания от целия свят с общо 2100 пациенти.
Решението
Според NIH, има " незадоволително значими " данни, с цел да бъде направена смяна в рекомендациите за лекуване на COVID-19. Необходими са резултати от " съответно подкрепени, с добър дизайн и добре изпълнени клинични изследвания, с цел да се показват научно обосновани доказателства за ролята на Ивермектин в рекомендации за лекуване на COVID-19 ", споделят специалистите, от които зависят рекомендациите. Те прибавят, че текат няколко клинични изследвания за резултата от лекарството.
 Лекар изясни за какво в Пирогов са се отказали от Ивермектин и изследването на компанията на Домусчиев (ВИДЕО) Лекар изясни за какво в " Пирогов " са се отказали от " Ивермектин " и изследването на компанията на Домусчиев (ВИДЕО)
" Над 35 000 са пациентите минали през „ Пирогов “ от началото на пандемията, като това число включва освен хората с...
Изрично е конкретизирано, че в действителност има изследвания, които демонстрират резултата, представен от доктор Кори и сътрудниците му, само че те имат дефекти, които ги вършат " предубедени ”. Например – дребни са като мащаб, употребявани са разнообразни дози Ивермектин и друг график на банкет, някои от изследванията не са били " слепи " т.е. основава се причина за преднамереност, употребявани са коктейли от медикаменти (азитромицин, хидроксихлорокин, цинк, кортикостероиди), а освен Ивермектин, което пречи да се разбере точната резултатност и сигурност на Ивермектин. Невинаги е добре разказан и стадият на COVID-19 при участвалите пациенти.
В, с което е взето решението, се прецизира, че при ин витро изследвания (т.е. в лабораторни условия) Ивермектин стопира вируса на SARS-CoV-2 в клетъчни култури. Но с цел да може да има подобен резултат и при клинична приложимост върху хора, дозата би трябвало да е 100 пъти по-голяма от утвърдената от FDA! Вече има, че Ивермектин може да се дава в 10 пъти по-голяма доза от утвърдената от FDA, само че то би трябвало да бъде доказано и от други научни екипи.
Ивермектин в България
На 26 януари, проф. доктор Андрю Хил разгласява мета разбор в YouTube за редица изследвания от целия свят за резултата на Ивермектин при COVID-19 (разгледал е 56 рандоминизирани проучвания, в това число обаче и нерецензирани и в последна сметка заключенията се вършат върху 18 проучвания, показани и пред NIH). Някои от заключенията – данните сочат, че въздействието на Ивермектин зависи от размера на дозата и времето на банкет. Когато става въпрос за по-висока доза и по-дълъг интервал на банкет, резултатите са по-добри – за преодоляване на инфекциозен развой, за изчистване на вируса, за по-малък престой в болница. Д-р Хил приказва за банкет на Ивермектин в доза от 0,4 мг на кг в границите на 5 дни, на база параленост на няколко изследвания.
В разбора, който е съвсем 45 минути, доктор Хил прецизира, че предава заключенията си на СЗО за оценка. И признава, че регулаторните органи би трябвало да видят повече данни и за протоколите на осъществяване на проучванията, като прецизира, че в доста от обсъжданите от него проучвания има неясноти по избрани индикатори, в това число тъкмо следене на пациенти. " Идват още данни, само че би трябвало да сме деликатни ", акцентира доктор Хил, като даде за образец за чакана нова информация и с българското изследване, направено от компания на Кирил Домусчиев.
 Компанията, където е основан Ивермектин, не вижда данни да оказва помощ против ковид. Фирма на Домусчиев споделя друго Компанията, където е основан " Ивермектин ", не вижда данни да оказва помощ против ковид. Фирма на Домусчиев споделя друго
Фармацевтичният колос Merck разгласява публично мнение за световноизвестното към този момент лекарство " Ивермектин ", съгласно което компанията к...


В България тестваният в изследване на „ Хювефарма ” лекарствен артикул с Ивермектин – " ", към този момент има разрешение за комерсиална приложимост т.е. свободна продажба в аптеките, прецизираха от ИАЛ и здравното министерство пред. Лекарството се купува с рецепта и е за лекуване на стомашно-чревна стронгилоидоза (ангилулоза). А в интернет към този момент можете елементарно да се натъкнете и на. Достатъчно е и да пуснете в Гугъл търсене по следните основни думи: " Ивермектин е в листата на най-важните лекарства на СЗО ", с цел да видите по-апетитен пиар (един от първите резултати в търсачката е Нова телевизия, за която ) и основното изречение: " Установeно е, че “Ивермектин ” е ефикасен против редица РНК-вируси като човешкият имунодефицитен вирус – 1 (HIV-1), грипа, денга вируса, зика вируса и се вършат изследвания за SARS-CoV-2 ". Само че NIH споделя за всичко това в цитираното нагоре решение да не трансформира към този момент насоките за приложимост на лекарството в Съединени американски щати, че е на лабораторно равнище – " няма докладвани клинични изследвания за клиничната изгода от Ивермектин за пациенти, разболели се от следните вируси – денга, зика, ХИВ и жълта тресчица ".

Към сегашния миг в Република България няма позволен за приложимост лекарствен артикул, съдържащ ивермектин, с вписано свидетелствуване в късата му характерност за лекуване на COVID-19. Това споделиха от ИАЛ и здравно министерство на категорично питане на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР