70 хиляди картички и поздравления от цял свят за Свети

...
70 хиляди картички и поздравления от цял свят за Свети
Коментари Харесай

104-годишен ветеран получи 70 хил. картички, а причината е... ВИДЕО

70 хиляди картички и поздравления от целия свят за Свети Валентин получи 104-годишен деец от Втората международна война. Пощата била толкоз доста, че фамилията от щата Калифорния помоли доброволци да се включат в отварянето на писмата.

104-годишният деец, пенсионираният майор Уилям Уайт стартира да получава картички откакто негов другар от старешки дом започва онлайн акция "операция свети Валентин ".

„ Получих към 70 хиляди картички и не мога да избера една, за която да кажа - тази е най-хубавата. Номер едно са ми всичките”, показа Уилям Уайт.

Идеята била награденият за смелост някогашен боен да бъде поздравен за празника на любовта и да получи 104 картички - за всяка една година от живота си. "Останах без думи. Като се замисля, какво са създали.. това е нещо, което в никакъв случай не съм виждал и чувал. Никой не е правил за мен сходно нещо до момента. И внезапно - тонове картички. Какво мога да кажа? Безмълвен съм ", описа още ветеранът.

В някои от писмата, адресирани до майор Бил, има и особено обръщение. „ Получихме една картичка, написана от жена на име Джейн. В нея тя споделя, че дядо й бил пехотинец по време на Втората международна война и тази година е трябвало да стане на 120.

И написа - толкоз доста ми липсва, по тази причина адресирам тази картичка, все едно я адресирам на него”, изясни щерка му Мери Хюстън, съобщи Нова телевизия.

Дори 9-годишната пра-правнучка на майора и съучениците ѝ също се включиха в акцията. От децата от 4-ти клас в локалното учебно заведение той получи пакет с писма и картички, украсени с американското знаме.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР