7-милионното ново енергийно превозно средство, произведено от BYD, водещият производител

...
7-милионното ново енергийно превозно средство, произведено от BYD, водещият производител
Коментари Харесай

7-милионната ел.кола на BYD слезе от производствената линия

7-милионното ново енергийно транспортно средство, създадено от BYD, водещият производител на ел.коли в Китай, слезе от индустриалната линия в Дзинан, източнокитайската провинция Шандун.

Колата е от модела Denza N7, по този начин BYD стана първият авто производител в света, който доближи толкоз огромен мащаб на произвеждане на електрически транспортни средства, обявиха от компанията.

Продажбите на BYD на чисто електрически пътнически коли надминаха тези на Tesla през четвъртото тримесечие на 2023 година, класирайки се преди всичко в света. BYD също по този начин регистрира годишни продажби на повече от 3,02 милиона единици предходната година, запазвайки водачеството си на световния пазар на този вид транспортни средства.

BYD продава продукцията си в 78 страни и райони по света. Компанията е построила заводи в Бразилия, Унгария и Тайланд.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2151Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед528624Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед159980Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед29608Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23756Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед528624Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166320Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед159980Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед134056Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130113Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев12965 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР