7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън обясни след

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън обясни след
Коментари Харесай

Хамилтън: Все още не сме достатъчно бързи

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън изясни след края на предсезонните проби, че новият автомобил на отбора W14 към момента не е задоволително бърз.

„ Тези три дни в Бахрейн се оказаха забавни – съобщи британецът. – Научихме доста нови неща, отборът работи съществено и несъмнено реализираме напредък. Все още обаче не сме толкоз бързи, колкото ни се желае, не сме задоволително бързи, само че пък разполагаме със солидна основа, от която да стартираме развиването ни. Не мога да кажа къде ще сме в надпреварата в Бахрейн другата седмица, само че имаме напредък. ”

Другият водач на Мерцедес Джордж Ръсел също изрази оптимизъм след края на тестванията, като третият ден беше доста по-успешен за отбора спрямо предходния.
 Повреда в хидравликата съкрати втория тестов ден за Мерцедес Повреда в хидравликата съкрати втория тестов ден за Мерцедес
Главният спортен инженер на Мерцедес Андрю Шовлин посочи, че салдото на W14 при симулации на подготовка и на спортно движение към този момент е доста по-добър и предвижда, че за надпреварата на 5 март отборът може да разполага с по-бърз автомобил.
 Алфа Таури с най-вече километри на теста в Бахрейн, Макларън с минимум Алфа Таури с най-вече километри на теста в Бахрейн, Макларън с минимум
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР