7-годишното дете води тежка битка, за да проходи отново, Стефчо

...
7-годишното дете води тежка битка, за да проходи отново, Стефчо
Коментари Харесай

Мощната вълна от съпричастност към малкия Стефчо от Бургас го доказа - сред нас все още има много добрина

7-годишното дете води тежка борба, с цел да проходи още веднъж, Стефчо пострада при тежка злополука през ноември

Вълна от съпричастност към ориста на дребния Стефчо от Бургас сподели, че към момента измежду нас има доста хора с огромни сърца. Организатори на спортни начинания, представители на културни институции и десетки българи поддържаха 7-годишния воин в битката му да се изправи на крайници, откакто пострада в тежка злополука през ноември 2022 година

Създателят на „ Операция плюшено мече “ и първият победител в класацията на Флагман.бг „ Личност на годината ” Михаела Стойкова подари своето пиано в поддръжка на Стефчо и то бе продадено на търг. Бургазлия, който пожела анонимност, го закупи и даде за прилагане на школа за деца в столицата.

Екипът на Бургаска художествена изложба „ Петко Задгорски “ през днешния ден се причисли към идеята „ Да помогнем на Стефчо да проходи “, която докосна сърцата на хиляди бургазлии. Закупувайки си билет през днешния ден имахте опция да разгледате експозицията от шедьоври на Владимир Димитров – Майстора и в това време да подкрепите бургаското дете.

Кукерите в бургаския ж. к. " Меден рудник " тази година организираха маскарадните игри с благотворителна идея в поддръжка на Стефчо, а сумата, която събраха, беше 16 410 лева

„ Благодарим на Фирма Аркус Сигурност за щедроста. Кукерска група събра 16 410 лева След като си заплатихме разноските, ще дарим 15 000 лева за Стефчо, персонално благодаря на всички, които отделиха средсва за идеята. Благодаря и на всички кукери, които с доста труд направиха обеклата си. Благодаря и на всички функции за будната игра и положителната организация, благодаря и на публиката, която се спираше и ни изчакваше, беше един страховит празник “, написа Стоян Иванов в своя Facebook профил.

 и можете да видите събитията, проведени в поддръжка на Стефчо през последните дни, както и да се включите в благотворителния онлайн базар. Сред инициативите са футболен шампионат, работилничка за дребни пекари, „ Щафета на положителното “ и други. Кампанията продължава, битката на Стефчо – също. Нека му помогнем.





 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР