67-годишен мъж от хасковското село Гарваново бе в дома си,

...
67-годишен мъж от хасковското село Гарваново бе в дома си,
Коментари Харесай

Убийството в Хасковско - заради отказан заем от 200 лв.


67-годишен мъж от хасковското село Гарваново бе в дома си, а причинителят му бе арестуван в Благоевград. Мотивът за тежкото закононарушение е обир.

“Късно нощес обвинено лице бе привлечено като обвинен в осъществяване на закононарушението, с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Обвиняемият е арестуван за 72 часа ”, съобщи на брифинг окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов.

Той акцентира, че прокуратурата в Хасково ще внесе искане в съда за взимане на мярка задържане под стража.

е осъществено с особена свирепост. За това закононарушение Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна, посочи Стоянов.

“Обвиняемият признава виновността си за осъщественото закононарушение. Като претекст той акцентира, че е желал паричен заем в размер на 200 лева от жертвата. Той твърди, че и различен път е взимал заеми, само че по-малки суми, които след това е прибирал. Този път обаче заем му е бил отхвърлен. Възникнали са пререкания сред двамата, а по-късно и сборичкване ”, сподели прокурорът.

Той добави, че жертвата е имала голям брой рани в главата, нанесени с тъп и тежък предмет.

Соченият за причинител споделил на околните си да поддържат версията, че ще пътува за Германия, само че полицията проверила, че до преди Нова година той работил във фабрика за обувки в Благоевград, съобщи шефът ОД на МВР- Хасково Атанас Ненков.

Ненков акцентира, че за по-малко от 6 часа обвиненият е арестуван.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР