66-годишният Стоян Алексиев продължава да демонстрира неуважение към семейството си,

...
66-годишният Стоян Алексиев продължава да демонстрира неуважение към семейството си,
Коментари Харесай

Няма Спирачки! Скандалният Стоян Алексиев В Нов Чудовищен Секс Скандал Пак На Улицата! Изловиха Го С

66-годишният Стоян Алексиев продължава да показва пренебрежение към фамилията си, интимничейки обществено с младата си държанка Ивана Бобойчева – написа в. „ Уикенд “. На похотта му оня ден станаха очевидци десетки софиянци в градинката пред Народния спектакъл – отбелязва изданието. Актьорът се целуваше уста в уста с младата си любовница – написа вестникът с максимален тираж у нас.

И през лятото Стоян Алексиев се натискаше под прозороците на Народния спектакъл с 24-годишната витизчийка Ивана – напомня изданието. Тогава той даже най-безцеремонно бръкна в гащите на мадамата, като сцената бе щракната от папараци. За да се оневини от грозната сцена, беловласият артист стартира смешно опрощение. Той разгласи, че с младата актриса репетирали за роля. Разбира се, никой не се върза на думите му. Може би единствено брачната половинка му Надя му повярва, тъй като и до през днешния ден още не го е натирила от къщи.

Свидетели на целувката на Алексиев и Ивана разясняват, че в този момент най-малко не си бъркат по гащите.
Бобойчева е студентка в финален курс в кукловодско майсторство. Тя се устоя като продавачка в магазин за наливни парфюми, само че горе-долу си намира и актьорски задължения. Със Стоян Алексиев девойката е интимна от 3 години – добавя изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР