66-годишен мъж е бил задържан за убийство в село Громшин

...
66-годишен мъж е бил задържан за убийство в село Громшин
Коментари Харесай

Убийство в Монтанско: мъж закла съселянин, който стрелял в лицето му

66-годишен мъж е бил арестуван за ликвидиране в село Громшин в област Монтана, оповестиха от ОДМВР - Монтана.

Сигналът за убийството бил подаден на 24 февруари 2021 година към 16.30 часа. Съобщено било, че в центъра в селото зародил скандал сред двама локални поданици, на 67 година и 66 година, при който първият стрелял неколкократно в лицето на съселянина си с газов револвер.

Двамата били разтървани от инцидентни очевидци на случилото се. В отговор 66-годишният отишъл до автомобила си и взел от него нож, с който изненадващо намушкал неколкократно почналия абсурда мъж. Вследствие на получените рани 67-годишният мъж умрял.

Тялото му е било превозено в МБАЛ - Монтана за осъществяване на аутопсия. 66-годишният обвинен е бил арестуван до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи под защита в МБАЛ - Монтана, защото след осъществения обзор е открито, че е належащо да бъде оставен за наблюдаване в МБАЛ - Монтана, без заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 115, алинея 1 от Наказателен кодекс в районно управление (на МВР) - Монтана. Работата продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР