65-годишният бивш министър на културата Владо Пенев отново пусна емблематичната

...
65-годишният бивш министър на културата Владо Пенев отново пусна емблематичната
Коментари Харесай

Владо Пенев си върна брадата

65-годишният някогашен министър на културата Владо Пенев още веднъж пусна емблематичната си дълга брада. След като екранният Попов от Под прикритие се бе обръснал за летния сезон, с настъпването на по-хладните дни, той побърза да си върне още веднъж окосмяването.

 

Въпреки напредналата възраст, Пенев към момента се грижи за външния си тип. Тези дни той бе засечен да се прибира към дома си в центъра на София, нагизден с дънки и кецове, съчетани със сако и бяла риза. Допълнение към облеклото бе аленият платнен колан и диоптричните очила. Артистично скъсената му откъм гърба прическа пък бе завършена с вдигнат нагоре перчем.

 

Това, което направи мощни усещане на близките бе мазната баница, която артистът стискаше в ръката си. Той обаче не налапа лакомо тестената закуска, а си я резервира за у дома.

Само преди няколко дни той чукна 65, а за никого не е загадка, че с напредването на възрастта метаболизмът се забавя. Това явно по никакъв начин не тормози артиста, който си угажда, дружно с приятелката му Марта Вачкова. За никого не е загадка, че двамата постоянно си устройват кулинарни вакханалии.

 

 

Белобрадият артист отбелязва, че в никакъв случай не е спазвал диети и не счита да се захваща занапред с това. Признава и че баничките са измежду обичаните му междинни закуски.

Инфо: Уикенд 

 

 

Тагове: Владо Пенев актьор Марта Вачкова баница мазна баница метаболизъм диети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР