65-годишен мъж е отвлякъл внучката си заради лоши залози в

...
65-годишен мъж е отвлякъл внучката си заради лоши залози в
Коментари Харесай

Мъж отвлече внучката си и поиска отпкуп заради хазартни дългове

65-годишен мъж е отвлякъл внучката си поради неприятни залози в Китай. Юан обаче оголен от органите на реда и в този момент ще излежава присъдата си, предава Shanghai Law.

Подлия си проект Юан започва като взима четиригодишната си внучка от детската градина и я извежда да пазари без знанието на родителите й. По-късно, коагато майката на момичето пристигнала в учебното заведение схваща, че щерка й е изчезнала. Тя получила известие от Юан с искане за 72 000 щатски $, твърди локалното издание.

" Извадете 500 000 юана за три дни или в никакъв случай повече няма да видите скъпоценната си щерка! ", било точното известие Юан, който е татко на майката.

Тя се обадила на Юан, с цел да го убеди да се откаже от заговора, само че не съумяла да го убеди. Впоследствие Юан е задържан тази, откакто щерка му алармира за случая в полицията. Той е упрекнат в изнудване и изпратен в пандиза Синшоу, оборудване в Шанхай. 

Мъжът е протестирал против обвиняванията в съда, като декларирал, че става дума за фамилен спор, а не за закононарушение.

Китайските съдилища могат да дефинират някои закононарушения в фамилията - в това число домашно принуждение - като фамилни каузи, само че този не е от тях.

Вестникът не прецизира продължителността на присъдата на Юан, само че цитира полицейски отчети, съгласно които той се признава за почтен по обвиняванията. 

Юан обезверено се нуждаел от парите за откупа, тъй като е бил натрупал огромни задължения от
хазарта и е диагностициран с рак на стомаха. Съпругата му се развежда с него и той стартира да подценява бизнеса си поради хазартните си привички.

Съобщава се, че в последна сметка мъжът е оправил връзките си с щерка си и е почнал да сътрудничи на управляващите.

 

Превод: GlasNews

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР