64-годишната кубинско-американска поп звезда Глория Естефан заяви, че е била

...
64-годишната кубинско-американска поп звезда Глория Естефан заяви, че е била
Коментари Харесай

Една от най-популярните певици в света: Бях насилена още на 9 годинки

64-годишната кубинско-американска поп звезда Глория Естефан съобщи, че е била унизена, до момента в който е била в музикалното учебно заведение от някой, на който майка ѝ е имала цялостно доверие.

" Деветдесет и три % от измъчваните деца познават и се доверяват на насилниците си. И аз знам това, тъй като бях една от тях ", сподели поп звездата.
 Приложения на Apple - в отбрана на децата от полово принуждение Приложения на Apple - в отбрана на децата от полово принуждение
Apple удостовери новите си функционалности за отбрана на децата, които ще ревизират изображенията, качени в облачното му вместилище и в платформат...

Тя приказва за това, че е била жертва на принуждение за първи път в предаване във Фейсбук Watch дружно с порасналата си щерка и племенница, написа БГНЕС.

Певицата, изпълнила шлагери като „ Conga ” и „ Rhythm is Gonna Get You ”, съобщи в предаването, че отдалечен родственик се е възползвал от доверието на майка ѝ, с цел да я насили.

" Той беше като част от фамилията, само че не беше същинско семейство. Той упражни властта си, тъй като майка ми ме беше вкарала в музикалното му учебно заведение и той незабавно стартира да ѝ споделя какъв брой съм надарена и по какъв начин се нуждая от особено внимание и тя се почувства щастлива, че той концентрира този тип внимание върху мен ", сподели Естефан.

Певицата, която е родена в Куба и се реалокира в Маями със фамилията си, когато е била дребна, сподели, че насилието е почнало " лека-полека и по-късно е ескалирало отвратително за доста бързо ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР