64-годишна жена с положителен тест за COVID-19, която има диабет,

...
64-годишна жена с положителен тест за COVID-19, която има диабет,
Коментари Харесай

Разказ за коронавирус: Вече е трудно да си направиш и рентгенова снимка в София

64-годишна жена с позитивен тест за COVID-19, която има диабет, хипертония и е страдала от хронична пвнемония, вземала 9 дни антибиотици по наставление на персоналния доктор, не е съумяла да стигне до рентегенова фотография в две лечебни заведения. Това споделя щерка ѝ.
По думите ѝ пред Нова телевизия, след 24 часа очакване на кола за спешна помощ поради натовареността, в първата болница отхвърлят да ѝ създадат фотография, тъй като нямали инсталация. Според дъщерята, болничното заведение евентуално е „ Св. Иван Рилски ”. Следва ново откарване, до „ Пирогов ”, само че там също следва отвод – тъй като положението ѝ не било тежко, само че е нямало и обзор.
 Пневмония - признаци, диагностика и лекуване Пневмония - признаци, диагностика и лекуване
В последната година светът живее под стигмата на диагнозата Ковид (COVID-19), най-честото затруднение от което е пневмонията. Невинаги о...
Жената обаче продължава да се утежнява и щерка ѝ я кара в незабавното поделение на „ Токуда ”. За към 6 часа видях 35 души там, всеобщо връщаха хора, тъй като няма кревати, уточни дъщерята. Там въпреки всичко е направена фотография, която демонстрира двустранна бронхопневмония – предписани са ѝ нови медикаменти и в този момент тя продължава да се лекува, само че у дома.
Какво гледат за банкет в лечебните заведения съгласно субективния взор на дъщерята – сатурация под 80% и зной. Хроничните заболявания не са аршин, счита тя.
Същевременно пред Българска национална телевизия доцент Снежина Михайлова предизвести, че хората с автоимунни болести са рискови при COVID-19. Ако зависи от мен, ще спра всеобщите проби и ще тествам единствено тези със признаци, сподели доцент Андрей Чорбанов, който е отпред на екипа на Българска академия на науките, работещ върху българска ваксина против COVID-19. Той е уверен, че при положителен тест, само че без признаци, доста хора не биха се карантинирали поради терзания за работата си.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР