64 дежурни екипа, готови да реагират своевременно при възникване на

...
64 дежурни екипа, готови да реагират своевременно при възникване на
Коментари Харесай

64 екипа на електроразпределителното дружество ще дежурят по време на празничните дни

64 дежурни екипа, подготвени да реагират навреме при пораждане на повреди по електрическите уреди на територията на Североизточна България по време на идните Коледни и Новогодишни празници, са обезпечени от електроразпределителното сдружение, което обслужва този район. Това оповестиха  от пресцентъра на сдружението, информира Радио „ Фокус “ – Варна.

Екипите, които през празничните дни ще дежурят по график, са оборудвани с нужните материали и принадлежности, средства за връзка, персонални защитни средства и работно облекло за работа в зимни условия.

На разположение на експертите са 618 профилирани автомобила – багери, автокранове, автовишки, високопроходими коли и други. Допълнително за дежурните екипи са обезпечени 317 леки коли с естествена проходимост. В случай на утежняване на метеорологичната конюнктура и пораждане на изключителна обстановка, компанията е в подготвеност да ангажира спомагателни запаси и да пренасочи екипи и техника от един регион към различен.

Освен спешните екипи, в денонощен режим на работа ще са и диспечерите, които ръководят електроразпределителната мрежа на територията на областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Без спиране разполагаем на клиентите по време на Коледните и Новогодишните празници ще бъдат и операторите в телефонния център на компанията на 0700 1 61 61, допълниха от електроразпределителното сдружение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР