62 души са задържани при в област Варна. Тя е осъществена

...
62 души са задържани при в област Варна.
Тя е осъществена
Коментари Харесай

62-ма души са арестувани при спецакцията във Варненско

62 души са арестувани при в област Варна.

Тя е осъществена с превантивна цел, за противопоставяне на битовата престъпност, гарантиране на публичния ред и пътната сигурност и обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региони.

В акцията са взели участие чиновници на районните ръководства във Варна, отделите " Криминална полиция " и " Икономическа полиция " към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, секторите " Специализирани полицейски сили " и " Пътна полиция ", Зоналното жандармерийско ръководство, Регионалната дирекция по горите (РДГ), Регионалната ревизия по окилната среда и водите (РИОСВ), Комисията за отбрана на потребителите (КЗП), Инспекция по труда и Ибластната дирекция по сигурност на храните (ОДБХ).

Извършени са инспекции в няколко посоки - престъпна и икономическа престъпност, както и съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата от водачи на моторни транспортни средства.

В къща в село Старо Оряхово е арестуван престъпно проявен и осъждан мъж на 42 години. Срещу него към този момент е с формирано досъдебно произвеждане за разпространяване на опиати, като в дома му са открити над 2.3 кг марихуана, 302 г хашиш, 21 г метамфетамин, електронна везна и други движимости, свидетелстващи за търговия с дрога.

Проверени са общо 1812 души, 1234 автомобила, 49 сборища на престъпно проявени, 19 пункта за изкупуване на боклуци от черни и цветни метали, 49 заложни къщи, 29 автоморги, автосервиза и депа, 31 питейни и увеселителни заведения и 64 търговски обекта. Открити са 7 търсени са 7 лица. Съставени са 164 акта за открити административни нарушавания. Разкрити са 14 закононарушения. Образувани са 5 бързи и 15 досъдебни производства.

Проверена е комерсиална фабрика за хранителни артикули, като са формирани 6 акта за открити в предприятието нарушавания и е формирано досъдебно произвеждане по чл.350 а.
 БАБХ откри 3800 кг храна с изминал период във варненско сладкарско дружество
БАБХ откри 3800 кг храна с изминал период във варненско сладкарско дружество

От 19 януари активността на предприятието е преустановена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР