61-годишният Круз беше забелязан да се кефи на парти в

...
61-годишният Круз беше забелязан да се кефи на парти в
Коментари Харесай

Том Круз се заби с щерка на виден руски депутат

61-годишният Круз беше видян да се кефи на празненство в Мейфеър в Лондон със светската персона Елсина Хайрова - щерка на изтъкнат съветски народен представител и някогашна брачна половинка на олигарх, търгуващ с диаманти.

„ Те бяха неразделни, очевидно са двойка. Изглеждаше пристрастен от нея! “, разкри пред Daily Mail един от гостите на съвсем напълно съветско събитие.

Говори се, че двойката се е появила дружно на празненството към 21:00 предходната събота, за огромна изненада и неспокойствие на другите поканени.

Хайрова, облечена в черна рокля без презрамки с диамантен лък, театралничи за фотоси с Авраменко Алиена, някогашна участничка на Мис Европа, преди да излезе на дансинга със звездата от Топ Гън. Според участвали на купона Том Круз и Елсина Хайрова са напуснали събитието дружно в ранните часове. 

„ Круз беше доста отзивчив – непрестанно го молеха за фотоси, само че той учтиво отхвърляше. Накрая диджеят трябваше да разгласи на съветски, че господин Круз не желае никакви фотоси ", разкри още източникът.

Бившата манекенка, която е английска гражданка, преди този момент беше омъжена за съветския магнат Дмитрий Цетков, с който споделяше имот за 22 милиона английски лири в имението Уентуърт в Съри, както и къщи в Лондон на стойност 18 милиона лири. Двойката също притежаваше парцели както в Дубай, по този начин и в Кипър, дружно с сбирките си от коли, бижута и творби на изкуството на стойност милиони лири, добавя Телеграф.

Разводът на Хайрова пълнеше страниците на жълтата преса това лятото, откакто съветската красавица беше упрекната, че е укрила обилни активи от някогашния си брачен партньор, в това число сбирката й от чанти за милион лири. Преди това тя бе забелязана в съда през 2022 година, където бе наказана да заплати 117 000 лири, които дължеше на компанията, която конфигурира фонтани в дома й в Съри. Тогава отбраната на светската дама уточни, че нейният отчужден брачен партньор е в „ листата на най-издирваните от Кремъл “. 

Междувременно Том Круз не е свързван обществено с никоя жена след развода с третата му брачна половинка Кейти Холмс преди 15 години, макар че неотдавна се говореше, че се среща с Шакира, както и с колежката си от Мисията невъзможна Хейли Атуел. 

 

Tom Cruise, 61, spotted canoodling with Russian socialite, 36, who has $1M handbag collection: report
— Page Six (@PageSix)
Tom Cruise is reportedly dating Russian socialite Elsina Khayrova after they seemed ‘inseparable’ and acted ‘like a couple' at a December party in London.
— In Touch Weekly (@intouchweekly)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР