60-годишният Иван Ангелов, известен с прякора си Картината, спретна невиждан

...
60-годишният Иван Ангелов, известен с прякора си Картината, спретна невиждан
Коментари Харесай

Рецидивистът Картината вее член пред деца и вади нож на полицаи

60-годишният Иван Ангелов, прочут с прякора си Картината, спретна невъобразим екшън в бургаското село Маринка. Мъжът, който неведнъж е осъждан, в това число и за ликвидиране, е закопчан от полицията, откакто в продължение на няколко дни е побъркал всички с грозни и нападателни осъществявания, написа " Флагман ".

Деянията са осъществени на 1 и 3 ноември измежду бял ден не къде да е, а пред детската градина в обитаемото място, а очевидци са станали малчуганите. Картината е отправил заплашителни думи, изрази и обиди към инцидентен минувач. Свидетели, потресени от експанзията на Иван, са извикали служители на реда, само че вместо да се кротне, мъжът станал още по-агресивен по отношение на униформените.

На втората посочена дата някогашният пандизчия си намерил други жертви - директорката и две учителки в детската градина. Трите дами са били подложени на вербален тормоз, Картината ги заплашвал, обиждал, даже и псувал. На място още веднъж са пристигнали служители на реда. Мъжът стигнал и по-далеч - изпикал се пред детската градина пред втрещените погледи.

Иван Ангелов се е съпротивил по време на ареста, размахвал нож, дърпал и бутал полицейските чиновници, които изпълнявали служебните си отговорности. " Ще ви изкормя, ще ви разпоря ", викал той на униформените.

Заради екшъна му е повдигнато обвиняване от Районната прокуратура в Бургас и му бе наложено дейно наказване от две години „ отнемане от независимост “ за извършаване на хулигански дейности, съпроводени със опозиция против полицейски чиновници. Постановеното наказване е реализирано в границите на извършено бързо произвеждане.

Картината не за първи път основава проблем в с. Маринка. Известен е с агресивното си и рисково държание. Често злоупотребявал с алкохола и ставал непоносим. Живеел против детската градина в обитаемото място с майка си, а поради осъществяванията му даже и личните му деца са се отрекли от него, оповестиха съседи на Иван.

През 2009 година той е умъртвил собствен съселянин, а за закононарушението е наказан на 10 години затвор. Присъдата обаче е понижена от Върховния касационен съд на 8 години. Той е търпял ефикасни санкции до 2018 година, а от този момент е на независимост и живее при майка си в с. Маринка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР