60-годишнината на Rolling Stones ще бъде отбелязана с четири нови

...
60-годишнината на Rolling Stones ще бъде отбелязана с четири нови
Коментари Харесай

Правят отделен филм за всеки член на групата Rolling Stones

60-годишнината на " Rolling Stones " ще бъде маркирана с четири нови документални кино лентата на BBC, които описват историята на групата от гледната точка на всеки един от членовете, написа dir.bg.

Бъдещите рок митове свирят за първи път на 12 юли 1962 година в лондонския джаз клуб.

Нови изявленията ще бъдат включени в обособени едночасови документални филми за сър Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд. Ще има и сходен филм, в който ще бъдат употребявани архивни изявленията с починалия барабанист Чарли Уотс и ще бъде отдадена респект към него.

Уотс умря през август предходната година на 80-годишна възраст. Групата продължава да свири онлайн със Стив Джордан на барабаните и ще изнесе юбилейно турне в Обединеното кралство и Европа през юни и юли.

Освен филмовата поредност от четири елементи, озаглавена " Моят живот като Rolling Stone ", " BBC " ще включва и документален филм на Radio 2, озаглавен " Rolling With The Stones ", включващ редки изявленията и осъществявания.

Класическият състав на групата включваше и Брайън Джоунс, който умря през 1969 година, а Бил Уаймън се причисли в края на 1962 година, преди да напусне през 1993 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР