60-годишен жител на ломското село Расово е арестуван за хулиганска

...
60-годишен жител на ломското село Расово е арестуван за хулиганска
Коментари Харесай

Мъж нахапа на три места полицай в Лом

60-годишен гражданин на ломското село Расово е задържан за хулиганска демонстрация по отношение на полицейски чиновник, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Към 19:11 часа нощес в районно управление (на МВР) Лом постъпил сигнал от жителка на града. По време на фамилно празненство в селото зародил скандал сред нея и свекъра ѝ, който е на 60 година

Преди по-малко от седмица тя катастрофира на бул. „ Черни връх “ в София

Мъжът, в очевидно нетрезво положение, отправил към снаха си голям брой обиди и закани за разпра, включително и за ликвидиране. Адресът бил навреме посетен от чиновници на сектора в Медковец.

В рамките на подхванатата инспекция 60-годишният траял с агресивното си държание, отказал да извърши полицейско предписание, отправил закани, оказал опозиция на чиновниците при последвалото му задържане.

Една жена беше ранена

Той ухапал на три места по ръката единият от униформените чиновници и му предизвикал телесна щета. Нарушителят е доведен в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Лом и е арестуван за денонощие.

 Кръвната проба на Дебора е подготвена - певицата е карала с алкохол в кръвта България 2 мин. Кръвната проба на Дебора е подготвена - певицата е карала с алкохол в кръвта  Втори арестуван за стрелбата в „ Люлин “ България 2 мин. Втори арестуван за стрелбата в „ Люлин “  Кръвната проба на Дебора е подготвена - певицата е карала с алкохол в кръвта България 2 мин. Кръвната проба на Дебора е подготвена - певицата е карала с алкохол в кръвта  Втори арестуван за стрелбата в „ Люлин “ България 2 мин. Втори арестуван за стрелбата в „ Люлин “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР