6 трика за избелване. Петната изчезват, незабавно, като по чудо. Белият

...
6 трика за избелване. Петната изчезват, незабавно, като по чудо.
Белият
Коментари Харесай

6 трика за избелване. Петната изчезват, незабавно, като по чудо

6 трика за избелване. Петната изчезват, неотложно, като по знамение.

Белият цвят символизира непорочност, съвършенство и добрина. Белите облекла постоянно са били асоциирани с висок обществен статус, предизвиквайки почитание и доверие у другите.

Изящни бели облекла има в дрешника на доста хора. Въпреки  своята прелест, бялото облекло има огромен минус – то се замърсява доста бързо. Отстраняването на някои петна може да бъде доста мъчно или даже невероятно, тъй че взехме решение да ви разкрием необикновени и ефикасни способи за избелване на обичаните ви облекла.

Надяваме се, че нашите рекомендации в действителност ще ви оказват помощ да избелите белите си облекла и долни дрехи.

Начини за избелване на облекла

Аспирин
Това хапче за главоболие чудесно отстранява жълтите петна от белите облекла. За да извършите това, разтворете 5 таблетки аспирин във вода и накиснете прането в този разтвор. След известно време, изперете облеклата по нормалния метод.

Сода за самун
В 4 литра вода прибавете 1 чаша сода за самун. Накиснете белите облекла или чаршафи в тази вода. След потреблението на това средство движимостите ще станат снежнобели!

Лимонов сок
За да възстановите първичната белота на обичаните си движимости, изсипете 1 чаша лимонен сок във водата за изплакване. Изсушете облеклата на слънце. Има и различен метод да избелите белите неща. Накиснете ги за през нощта в гореща вода с 1 чаша лимонен сок. Сутринта, изперете облеклата по нормалния метод.

Оцет
Добавете 1 чаша оцет към перилния препарат. Можете също по този начин да напръскате оцет върху нечистите места, да вземем за пример яка и маншети на ризи. Миризмата на оцет ще се изпари, когато нещата изсъхнат.

Препарати за съдомияни
Най-добре е да употребявате артикули, които съдържат малко химически съставни елементи (без фосфати и хлор). Средствата за измиване на съдовете избелват нещата доста по-ефективно от праховете за пране.

Водороден пероксид (3%)
Водородният пероксид може да се употребява за разчистване на разнообразни повърхности в къщата. Това е прелестно избелващо средство без хлор, което може да се добави по време на прането. Препаратите, съдържащи химически съставни елементи, постоянно провокират алергия. Ето за какво, когато е допустимо, пробвайте се да употребявате естествени средства, които са доста ефикасни и не вредят на здравето въобще!

Върнете първичната снежнобяла непорочност на обичаните си движимости и не забравяйте да споделите тези рекомендации с приятелите си в обществените мрежи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР