6-ти Лунен ден е благословен ден – спокоен и мирен.

...
6-ти Лунен ден е благословен ден – спокоен и мирен.
Коментари Харесай

Днес е 6-ти Лунен ден: благословен ден, изпълнен с любов

6-ти Лунен ден е блажен ден – спокоен и кротичък. Ден за приемане на обич и берекет. Днес е по-добре да се откажете от дейни дейности и да водите спокоен метод на живот. На този ден не би трябвало да очаквате никакви изненади, всичко тече умерено и хармонично, минава безпрепятствено и без звук.

Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови кавги, да не изпускате нервите си. Трябва да се не помнят всички обиди, да не изразявате недоволството си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.
 Кутията за цикъл - новата най-хубава другарка на дамите! Edna предлага Кутията за цикъл - новата най-хубава другарка на дамите!
Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по-какъв метод ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата.

Оставете мисълта си свободно да си “плува”, не се натоварвайте с мисли за житейските грижи. Подходящо време за размисъл и разбори. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

А от през днешния ден настава и назадничав Юпитер!

Вижте какво чака всяка една зодия ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР