6-месечно бебе е загинало на място в катастрофа, причинена от

...
6-месечно бебе е загинало на място в катастрофа, причинена от
Коментари Харесай

Катастрофа с колата на Лютви Местан уби 6-месечно бебе, рани дете и жена

6-месечно бебе е починало на място в злополука, породена от автомобила на водача на ДОСТ Лютви Местан, заяви уеб сайтът Rodopi24, като се базира на лични неназовани източници. Полицейски източници на OFFNews също потвърдиха информацията. Официално удостоверение няма, няма и опровергаване. На фотоси от мястото на злополуката, които публикуваме, се вижда мъж, който доста наподобява на Местан и който крие лицето си от фотоапаратите и камерите.

Официално от полицията отхвърлиха да уточнят пред OFFNews кой е карал " Фолксваген " -а при конфликта, станал през днешния ден към 13:30 ч в региона на село Загорско по интернационалния път към граничния контролно-пропускателен пункт " Маказа ".

В известието на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали за случая даже не са конкретизирани буквите на водача на колата, предизвикала трагичния случай. Оттам пишат единствено, че автомобилът е " Фолксваген ", а в другата кола е пътувало семейство, както и че с изключение на починалото шестмесечно бебе, са ранени 9-годишно дете и 28-годишна жена от Момчилград. Те са превозени до Спешното поделение на болничното заведение в Кърджали.

В същото време стана ясно, че Местан е откаран за обзор в Кърджали , само че шефът на Центъра за незабавна помощ доктор Атанас Митков позволи пред наш кореспондент, че е допустимо това да е станало с частен автомобил, защото кола за спешна помощ не е возила въпросния потърпевш.



Не е ясно къде се намира политикът сега.

Според наши полицейски източници в този момент Лютви Местан може да бъде арестуван за 24 часа. Те настояват още, че пробата е посочил, че не е употребил алкохол или дрога.

Мястото на произшествието бе отцепено от полиция, придвижването се пренасочваше в едната лента.

Извършва се оглед, там е окръжният прокурор Желязко Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР