6-месечна условна присъда, с 3-годишен изпитателен срок, определи районният съд

...
6-месечна условна присъда, с 3-годишен изпитателен срок, определи районният съд
Коментари Харесай

6 месеца условно за Димитър който наби лекарка и охранител в Спешна помощ в Пазарджик

6-месечна условна присъда, с 3-годишен изпитателен период, дефинира районният съд в Пазарджик за Димитър Костадинов, който наби доктор Гергана Анчева и охранителя Петър Дандеков в Спешното поделение на регионалната болница в Пазарджик.

Осъденият би трябвало да заплати и компенсации, надлежно 3000лв. и 1000лв., на двамата потърпевши. През октомври 2016г. Димитър съпровожда в кола за спешна помощ до незабавното поделение на пазарджишката болница ранения при злополука собствен братовчед Сашо Костадинов. Влиза в спречкване с дежурната доктор Анчева, т.к. съгласно него повече от 30 минути никой не обърнал внимание на потърпевшия му сродник. Стига се до псувни, произнесени и от двете страни, след което младежът нанася удари в главата на лекарката. Опиталият се да й помогне охранител също получава удар в главата.

Вследствие на побоя доктор Анчева е настанена в болничното заведение на лекуване и получава частична загуба на слуха. След случая лекарката отхвърли да се върне на работа в незабавното поделение. Присъдата може да се апелира пред окръжния съд в Пазарджик. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР