6-годишната Ема Мартинова Василева от Общинската спортна школа по художествена

...
6-годишната Ема Мартинова Василева от Общинската спортна школа по художествена
Коментари Харесай

Гордост! 6-годишната Ема от Лом спечели 2-ро място на нациналния турнир „Ангелите на България“ /снимки/

6-годишната Ема Мартинова Василева от Общинската спортна школа по художествена гимнастика „ Грация “ в заслужи второ място в Националния шампионат „ Ангелите на България “, който се организира в столичната зала „ София “, оповестиха от общината в Лом.
Това бе първото присъединяване на надареното момиче пред аудитория и с присъединяване на 20 школи от страната, преди този момент тя впечатли с уменията си експертите от известния клуб „ Левски-Илияна “.
„ Ема се показа чудесно в това влиятелно национално съревнование при много сериозна конкуренция. Тя дори недоволстваше, че малко не и доближи за първото място, което приказва за мощна мотивация и голямо предпочитание да бъде победител “, показа нейният треньор Милена Бурчина, която управлява школата.
60 девойки към този момент втора година упражняват художествена гимнастика в Общинската школа „ Грация “ в Лом. Заниманията са безвъзмездни и се организират във физкултурния салон на I ОУ „ Никола Първанов “. Десетки деца от градините „ Снежанка “, „ Червената шапчица “, „ Зведица “ и „ Калинка “ пък вземат участие в заниманията по боди балет към школата, също гратис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР