6 фирми, които извършват автобусни превози от Автогара Варна са

...
6 фирми, които извършват автобусни превози от Автогара Варна са
Коментари Харесай

6 фирми няма да извършват превози от Автогара-Варна в понеделник

6 компании, които правят автобусни транспорти от Автогара Варна са оповестили до в този момент, че стопират транспортите на 13 януари, с цел да се включат в митинга на превозвачите. Това сподели за радио Варна шефът на автогарата Веселин Михайлов. Фирмите са „ Варна Бус 2000 “ ООД, „ Минибус “ ООД, Едноличен търговец „ Баланс Иван Иванов “, „ Кооперация Калиакра Експерс “ и „ Руми Русчев “ ЕООД. Тези компании обслужват посоки до областите Варна, Добрич, Бургас и Русе.

Съответно без превоз в понеделник ще останат някои от дребните обитаеми места в областите Варна, Добрич и Бургас, сподели Веселин Михайлов. По направленията Варна-Бургас няма да се обслужват Горен и Долен Близнак, Старо Оряхово, Бяла, Рудник, Голица, Поморие, Слънчев бряг и други

Няма да се извършват и курсове от Варна за Пет могили, Левски, Суворово, Щипско, Вълчи дол, Брестак, Метличина, Караманите, Стефан Караджа, Генерал Колево, Радан челник, Векилски.

Ще има и курсове от Варна до Русе, които няма да бъдат изпълнени, сподели още Михайлов. Както и до Каварна, Златни пясъци, Кранево, Албена, Балчик.

Фирмите декларирали присъединяване в митинга извършват 15 курса от всички, тъй че има запас и в случай че останалите компании не разгласят, че и те ще се включат в митинга, до главните посоки ще има превоз в понеделник, само че с разводнен график, посочи Веселин Михайлов. Той поучава всички, които ще пътуват на 13 януари от Автогара-Варна, да се обадят авансово, с цел да ревизират дали ще има рейс и в какъв брой часа. за измененията ще има информация и на уеб страницата на автогарата.

Предварителна продажба на билети сега не се прави, сподели още Михайлов. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР