59-годишният Емил Крумов, който се самоуби вчера в сградата на

...
59-годишният Емил Крумов, който се самоуби вчера в сградата на
Коментари Харесай

Плашещи новини за Емил, който се самоуби в ДАНС СНИМКИ

59-годишният Емил Крумов, който се самоуби през вчерашния ден в постройката на ДАНС, е дълготраен чиновник на БДЖ. Перничанинът почнал работа в системата на железниците през 1990 година, като последно е изпълнявал длъжността "Маневрист " в Поделението на пътнически транспорти в София. Това оповестиха от националния жп транспортьор, представени от Dir.bg.



През годините Крумов постоянно и сполучливо е прекосявал наложителните психотестове, като за последно е бил на подобен през май 2019 година "Медицинските му документи са изрядни ", безапелационни са от БДЖ.

От сдружението допълват, че нямат данни при беседите на Емил Крумов с психолозите да са установени проблеми.

"До момента от компанията не е търсена информация от ДАНС за този чиновник. Емил Крумов е бил обект на инспекция като физическо лице, а не като чиновник на „ БДЖ - Пътнически превози”, споделиха още от железопътната компания.

Вчера перничанинът е бил в отпуск по негова молба. Каква е повода да се простреля със самоделната химикалка, вид "оса ", остава незнайно.

Колеги на 59-годишния мъж споделиха, че той постоянно е ходел с камуфлажно облекло и не е криел националистическите си възгледи.



БЛИЦ напомня, че при обиск на дома му след самоубийството, криминалисти откриха цялостен военен боеприпас, а сред оръжията - фотографията на Адолф Хитлер . При огледа на тялото на Крумов пък бяха открити револвер със заличени номера и два пълнителя.


Снимка: Прокуратура

Познатите му го разказват като мирен и неконфликтен. Емил Крумов не е бил фамилен и живеел с майка си, която умряла преди към 8 години.



Вчера обаче стана ясно, че националистът е и мъжът, който през 1981 година отвлича пътнически аероплан на БГА "Балкан " по линия София-Варна .

Негови сътрудници от БДЖ описаха още, че след похищението на самолета 17-годишният Емил не е лежал в пандиза. Бил е държан към половин година в следствения арест, само че по-късно е освободен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР