56-годишният Брад Пит и 44-годишната Анджелина Джоли бяха официално признати

...
56-годишният Брад Пит и 44-годишната Анджелина Джоли бяха официално признати
Коментари Харесай

Джоли съблазнила Пит, вмъквайки се в леглото му гола

56-годишният Брад Пит и 44-годишната Анджелина Джоли бяха публично приети за най-красивата холивудска двойка през първите две десетилетия на 21 век.

Романсът им стартира на снимачната площадка на престъпната комедия „ Господин и госпожа Смит " през 2005 година Едва 15 години по-късно станаха известни пикантни детайлности за началото на любовната връзка сред актьорите.

По време на срещата с Пит актрисата беше свободна, оставяйки след себе си два брака - с актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън. Анджелина сама отглежда по това време осиновения си наследник Мадокс. Брад беше женен за актрисата Дженифър Анистън.

В първите дни на фотосите сред Джоли и Пит прехвърчат искри. „ Те постоянно се смееха и флиртуваха един с различен. Анджи и Брад се държаха като възпитаници, които се смъкват и това беше толкоз сладко ", показа някогашният телохранител на актрисата Марк Бежар.

Актьорът се поддал на магията на Анджелина по време на любовна сцена.

„ Тя скрито смъкна бельото си и се озова в леглото с Брад чисто гола. Това е най-удивителният миг, който всички помним от фотосите на този филм ", цитира очевидец на фотосите на сцената.

Джоли скоро забременява. През май 2006 година тя ражда щерка Шайло. Анджелина и Брад подписват брак през август 2014 година След две години обаче актрисата подаде молба за бракоразвод. На 12 април 2019 година двойката публично разгласи раздялата си.

Тази неделя, за първи път след развода, Брад и Анджелина ще се появят дружно на светско събитие. Актьорите ще дойдат за 77-ата гала по връчването на премиите „ Златен глобус ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР