56-годишният А.Л. е бил привлечен като обвиняем заради причинена телесна

...
56-годишният А.Л. е бил привлечен като обвиняем заради причинена телесна
Коментари Харесай

Прокуратурата в Пловдив подхвана осъждан мъж, нападнал с паве шофьор на автобус

56-годишният А.Л. е бил притеглен като обвинен поради породена телесна щета на лидер на рейс и нанесени материални вреди по транспортното средство.

Престъплението е осъществено на 25 юни вечерта в пътния сектор до спирката на Централна жп гара в посока към бул. „ Хаджи Димитър “. Там се движел рейс, ръководен от 54-годишен мъж , който бил единствено в транспортното средство.

На сектор на пътя, където имало ремонт и придвижването се осъществявало единствено в едното платно, бил спрял лек автомобил „ Мерцедес “ . Близо до него се намирали двама мъже, които разговаряли.

Единият от тях бил А.Л., който карал лекия автомобил. Паркираната кола пречела на трафика и не разрешавала на лидера на рейса да премине. На два пъти той подал звуков сигнал с клаксона . А.Л. преместил автомобила, само че дистанцията било незадоволително.

Той се доближил към рейса и счупил лявото странично стъкло на затворения шофьорски прозорец, замерил с паве лидера , само че не съумял да го уцели. След това взел микрофона от рейса и блъснал водача в слепоочието . Установено е, че стъклата от счупения прозорец са предизвикали порезни рани по ръцете и тялото на лидера.

Подаден е сигнал на тел. 112 и е формирано досъдебно произвеждане . Обвиняемият А.Л. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Той е осъждан. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР