55-годишен мъж е бил задържан в София от групата Ловци

...
55-годишен мъж е бил задържан в София от групата Ловци
Коментари Харесай

Този педофил прикотка в парка 14-годишно момче в София

55-годишен мъж е бил арестуван в София от групата " Ловци на педофили ". Перверзникът Борислав е хванат поради опит да прелъсти в парка момче на 14-годишна възраст и да извърши полови дейности с него. Изродът прелестно е знаел възрастта на хлапето, само че все пак го е склонявал към интимни връзки.

Задържането е осъществено през вчерашния ден в парк " Хиподрума " до ритуална зала " Красно село –Хиподрума ", а гражданския арест се излъчваше онлайн във Facebook. По думите на младежите въпросният мъж е имал открити полови планове към 14-годишно момче.

Известно е, че " Ловците на педофили " задържат хора точно по този метод, като се показват за дребни момчета в уеб сайтове за запознанства. Случаят този път е друг, тъй като момчето единствено е потърсило помощ, като се е свързало с тях.

14-годишното момче има и чатове, които потвърждават, че двамата са разговаряли и са си уредили среща. Младежите от " Ловците на педофили " се свързаха с полицията, а на мястото беше изпратена патрулка. По-късно младежите отидоха в районното ръководство, с цел да дадат показания.

Хванатият оправда държанието си с това, че е търсил другари, само че той незабавно бе контриран с въпроса - А за какво те са 13-14 годишни момчета?

Мъжът призна, че към този момент е бил в следствения арест преди 6 месеца и в този момент е пуснат условно. Той е арестуван за 24 часа. " Повече няма да върша по този начин ", даде обещание пред камерата перверзника. Той бе донесъл и няколко шоколада за жертвата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР