5432 дни от тогава. Човек брои дните. Това заяви в

...
5432 дни от тогава. Човек брои дните. Това заяви в
Коментари Харесай

Бащата на Кирил, наръган пред „Соло: Синът ми бе убит два пъти

„ 5432 дни оттогава. Човек брои дните ”. Това съобщи в предаването „ На фокус ” по Нова тв. Михаил Въжаров, бащата Кирил Въжаров, който бе наръган с нож в гърба пред столичния клуб „ Соло ”.

Убийството стана през нощта на Велика събота на 2009 година След 15 години в България беше върнат наказаният за убийството Илиян Тодоров , който намушкал в тил и умъртвил 21-годишния Кирил Въжаров и 24-годишния Васил Александров. Третият потърпевш при нападението в тил оцелява.

„ Ударите и на тримата са на едно и също място , в тил, нанесени професионално. Досъдебното произвеждане мина бързо. В първия миг арбитър Ченалова водеше прецизно делото, до момента в който усетихме едно по-особено отношение към нас . Адвокатите на подсъдимия станаха надали не нейни юристи. Имаше доста потискащи обстановки, това беше целеустремено ", сподели бащата на Кирил. По думите му неговият наследник е бил погубен два пъти - един път физически и повторно при правосъдната бъркотия.

Въпреки доказателствата на първа инстанция арбитър Румяна Ченалова оправда обвинения Илиян Тодоров за убийството на Кирил Въжаров и на Васил Александров. След това Тодоров изчезна от България. Родителите на убитите момчета са получили имейл за договорка за покачване на магистрати , взели участие по делото.

След като преди дни Илиян Тодоров беше върнат в България, бащата на Кирил Въжаров изясни, че към момента има вяра за страната ни. „ Живея за младите, приятелите му , които доста ни поддържаха. В България има проблясъци. Има работеща прокуратура, външно министерство, което година работеше в екип с прокуратурата ”, добави Михаил Въжаров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР