54-годишната Сара Бъроуз (Sarah Burrows) си спомня как през миналата

...
54-годишната Сара Бъроуз (Sarah Burrows) си спомня как през миналата
Коментари Харесай

Предновогодишният маникюр спаси жена от смъртоносна болест СНИМКИ

54-годишната Сара Бъроуз (Sarah Burrows) си спомня по какъв начин през предходната година е отишла да си направи маникюр тъкмо преди Коледа. В салона тя била облечена с блуза с деколте. По време на процедурата маникюристката Люси Демпстър забелязала бенка на гърдите на Сара, която съгласно нея била подозрителна.

Служителката на салона за хубост учтиво споделила, че учи признаците на рак на кожата и посъветвала клиентката да се подложи на проучване.


На фотографията: Сара Бъроуз и маникюристката Люси Демпстър

Британката решила да се вслуша в съвета й и отишла в болница. Бенката на гърдите й се оказала доброкачествена, само че другите две на краката й се оказали извънредно рисков недоброкачествен израстък на кожата - меланом.


Сара Бъроуз

Лекарите подчертали, че пациентката е потърсила лекуване в точния момент и заболяването не е съумяла да се популяризира по цялото й тяло. "Не мисля, че аз самата щях да се обърна към лекарите, в случай че не бях подтикната да върша това ", споделя Сара.

През ноември пък бе обявено за жителка на американския щат Уисконсин, която разкрила раков израстък в точния момент с помощта на кучето си. Домашният любим постоянно се приближавал до собственичката си, подушвал корема й и поставял нос върху него.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР