54-годишен получи условна присъда за блудство с млада жена в

...
54-годишен получи условна присъда за блудство с млада жена в
Коментари Харесай

Условна присъда за 54-годишен, блудствал с млада жена в Благоевград

54-годишен получи условна присъда за блудничество с млада жена в Благоевград. Районният съд даде 2 година условно с 4-годишен изпитателен период на М. Л., който ще би трябвало да заплати и 1000 лева обезщетение на потърпевшата В. К., както и към 2000 лева разходи по делото.
Престъплението бе осъществено на 21 януари към 21,50 часа. По това време дамата вървяла по алея на парка край реката и имала среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал усещане, че я дебне. Забързала се, като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон. Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила терзанието си по отношение на вървящия след нея чужд. Преди да завърши диалога чула зад себе си гласа на мъжа, който й споделил да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, само че била застигната от него. Той я притиснал към ограда на игрище и почнал да я опипва, свалил си панталоните и посочил еректиралия си сексуален член. Няколко пъти я удрял с пестник в лицето и в корема, с ръка запушил устата й, заплашил я с думите " "Не викай, ще те убия ".
В този миг в далечината се чул гласът на нейния другар, който станал очевидец на протичащото се и побързал да я отбрани. Извършителят прекратил дейностите си и побягнал.
На органите на реда било обещано в детайли изложение на мъжа, който няколко часа по-късно е бил арестуван.
Извършителят на гнусното закононарушение е престъпно проявен, като към сегашния миг е оправдан по право, необразован, женен, работи в сметосъбираща компания.
Присъдата може да се апелира и стачкува пред окръжния съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР