54-годишен мъж-главен механик в транспортна фирма простреля с газов пистолет

...
54-годишен мъж-главен механик в транспортна фирма простреля с газов пистолет
Коментари Харесай

В Свети Влас: Мъж простреля бившата си изгора, после се гръмна в главата

54-годишен мъж-главен монтьор в транспортна компания простреля с газов револвер някогашната си възлюбена, а по-късно насочи оръжието към главата си, натисна още веднъж спусъка и се гръмна. Кървавата баня се разигра към 15.00 часа през днешния ден в супермаркет на ул. „ Русалка “ в Свети Влас, заяви преди малко Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Пострадалата е 46-годишната продавачка в комерсиалния обект.

На мястото са се отправили полициейски екипи и коли за спешна помощ. И двамата са откарани по неотложност в УМБАЛ – Бургас.
Жената е контактна и сега следва осъществяване на хирургична намеса. Пострадалият е Кирил Атанасов. Той е в тежко положение, настанен е в поделение „ Реанимация ”, с заплаха за живота.

Полицията прави оглед на мястото.  Иззети са записи от охранителните видеокамери, ситуирани в супермаркета. Разпитани са и очевидци на случая. По случая са назначени голям брой експертизи. Образувано е досъдебно произвеждане.

Данните досега сочат, че любовна драма е в основата на нападението. Мъжът имал дълга връзка с приятелката си - Лили. Двамата обаче се разделили преди година, а той мъчно преживявал края на връзките им. Планирал покушението авансово. Снабдил се с газов револвер и се отправил към магазина. 
                                                                                                                                                       
 
 
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР