53-годишната шофьорка Весела С. от Пловдив, която помете майка и

...
53-годишната шофьорка Весела С. от Пловдив, която помете майка и
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция шофьорката, помела майка и дъщеря на пешеходна пътека в Пловдив

53-годишната шофьорка Весела С. от Пловдив, която опустоши майка и щерка на ул. Брезовско шосе преди дни, излиза от ареста против 5 хиляди лв. парична гаранция. Това оповестиха от Окръжна прокуратура-Пловдив.
Прочетете още
Тя бе арестувана за период до 72 часа след случая, при който умря 13-годишната Габриела, а за взимането на мярката за неотклонение, държавното обвиняване е взело поради оказаното подпомагане от страна на дамата, самопризнанията й, разкаянието, както и фамилното състояние. Тя има непрекъснат адрес, от което се изхожда, че няма късмет да се укрие.

Припомняме, че тежкият случай стана във вторник към 17.20 ч.. Впоследствие стана ясно, че по-младата от пострадалите- 13-годишната Габриела А. е умряла на път към болничното заведение. Нейната майка, която е втората потърпевша при случая бе откарана в УМБАЛ " Св. Георги " с леки пострадвания.

Пробите за алкохол и опиати на лидерката с едногодишен стаж зад кормилото бяха негативни. Вероятната причина за тежката злополука е несъобразената скорост, с която Весела се е движила и заплеснатост.

За закононарушението е планувано наказване от 3 до 15 години отнемане от независимост и отнемане от право на ръководство на моторно транспортно средство.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР