52-годишната Цветанка Ризова е готова да се раздели с най-голямата

...
52-годишната Цветанка Ризова е готова да се раздели с най-голямата
Коментари Харесай

Цветанка Ризова маха джуките заради младия любовник

52-годишната Цветанка Ризова е подготвена да се раздели с най-голямата си горделивост – напомпаните джуки, поради младия си ухажор доктор Веселин Йолов. Водещата на „ Лице в лице” по Би Ти Ви била подготвена да приключи скъпите и мъчителни процедури по тунинговане на устните с хиалуронова киселина, на които се подлага през 6 месеца, с цел да стане тепа жена, харесван от медика, писа „ Таблоид “.

От есента на предходната година Цецка върти обич с младия лекар и за нищо на света не желае да го изпусне. Тв водещата гледа да угоди желанията на красавеца, които по никакъв начин не са малко, описват отдадени във връзката им.

Д-р Йолов по принцип не харесвал изкуствените добавки на дамите и изобщо естетичната хирургия, тъй като бил почитател на естествената визия.

Въпреки че Ризова по рождение е с плътни устни, тя допълвала секси резултата с хиалуронови инжекции, въпреки упражнението да е доста неприятно. На процедурата се подлагала през 6 месеца и нито високите суми, нито болката били в положение да я спрат в дългия маратон против ЕГН-то.

След като медикът споделил, че избира дами с естествени устни, Ризова мигновено взела решение да спре операциите и да остави устните си да върнат естествената форма.

При пропускане на хиалуроновата инжекция надутите изкуствено джуки стартират последователно да се спихват. На това разчитала и Цецка. Засега резултат няма, само че смяната ще се усети след известно време, обяснили хирурзите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР