52-годишен шофьор без книжка от старозагорско се озова в ареста

...
52-годишен шофьор без книжка от старозагорско се озова в ареста
Коментари Харесай

Джигит без книжка бутна 100 лв. на полицаи край Пловдив, за ...

52-годишен водач без брошура от старозагорско се озова в ареста след несполучлив опит да подкупи униформени. Случката се разиграла в обедините часове на неделния ден в пловдивското село Градина. Там автопатрул спрял фолксваген за инспекция. Зад кормилото се оказал точно 52-годишния, който има престъпно минало.  Справка в  информационните масиви на Министерство на вътрешните работи посочила, че не има брошура. Служителите на реда почнали да оформят акт за откритото нарушаване.

През това време обаче, с желание да си спести глобата, водачът оставил в патрулката две банкноти от 50 лв.. Последвал карцерът му за период до 24 часа, а дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието и иззела парите. Срещу водача без брошура е формирано бързо произвеждане.

Този случай е шестият от началото на годината, при който първомайските служители на реда отхвърлят рушвет и подхващат сходни своевременни дейности. За опити да бъдат подкупени при осъществяване на служебните си отговорности те са задържали други четирима водачи на коли и един извършител на нощната тишина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР