51-годишният Васко Колев от Първомай се призна днес за виновен

...
51-годишният Васко Колев от Първомай се призна днес за виновен
Коментари Харесай

Уби приятеля си, а в съда избухна: Виновен съм! Какви свидетели?! Да ми дадат един ковчег и да се свършва

51-годишният Васко Колев от Първомай се призна през днешния ден за отговорен в убийството на своя другар Димитър Митов, съобщи Plovdiv24.bg. Трагедията се разигра на 24 януари тази година в първомайския квартал „ Любеново “.

Колев и 33-годишният Димитър използвали съществено количество алкохол, след което се скарали на тематика кой по-добре се грижи за децата си. В един миг обвиненият нарекъл приятеля си „ сводник “, поради което получил два юмрука в лицето. След това Колев протегнал ръка към ножа и пробол Димитър в ръката, а също така му нанесъл и прободно-порезна рана в региона на корема. Осъзнал какво е сторил, 51-годишният мъж откарал потърпевшия в болничното заведение, само че на идващия ден той умрял от пострадванията.

„ Признавам се за отговорен! Какви очевидци? Свидетел бях единствено аз! Скарахме се и стана белята. Късно е към този момент за жалост. Не мога да го върна. Чакам присъдата и да ми дадат един ковчег и да се свършва “, съобщи обвиненият в правосъдната зала.

Той е осъждан за обири, а пред съдията призна, че не може да чете и да написа. Занимавал се е с гледане на животни.

За действието му законът предвиждаше наказване от 10 до 20 години. Адвокатът на потърпевшите родственици изиска оптималния период, изтъквайки, че Васко Колев е лице с висока социална заплаха, а разкаянието му в съда било официално, тъй като на причинителят му „ било все тая “.

В последна сметка арбитър Нина Кузманова осъди Колев на 18 години отнемане от независимост. От наказването се приспада една трета поради признаването на виновност и съкратената процедура и по този начин Колев ще лежи в пандиза 12 години при в началото непоколебим режим.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР