51-годишната Снежана Хр. получи днес наказание лишаване от свобода за

...
51-годишната Снежана Хр. получи днес наказание лишаване от свобода за
Коментари Харесай

Условна присъда за жена, купувала гласове за политическа партия на евроизборите

51-годишната Снежана Хр. получи през днешния ден наказване отнемане от независимост за период от 10 месеца, което е било отсрочено с изпитателен период от 3 години, откакто Търговищкият областен съд утвърди съглашението сред подсъдимата и Районната прокуратура в града. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Бързото произвеждане против подсъдимата е било формирано на 21 май тази година от Районната прокуратура в Търговище, откакто е открито, че Снежана предложила на жителка на града и дала на други три дами по 30 лв. за на бъдат склонени да упражнят изборното си право на изборите за Европейски парламент в интерес на политическа партия.

Продължаваното закононарушение по член 167, алинея 2 от Наказателния кодекс е било осъществено в интервала от неустановена дата през месец май до 21 май тази година в Търговище. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.

В Районната прокуратура в Търговище се води и още едно досъдебно произвеждане за препоръчана имотна полза на лица, с цел да бъдат склонени за гласоподават за избрана политическа партия. Повдигнато е обвиняване на Наталия И. за закононарушение по член 167, алинея 2, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР