500 деца ще вземат участие в петото издание на коледния

...
500 деца ще вземат участие в петото издание на коледния
Коментари Харесай

500 деца ще участват в петото издание на коледния гимнастически фестивал



500 деца ще вземат присъединяване в петото издание на коледния гимнастически фестивал, който ще се организира в събота (15 декември) в многофункционалната зала на Националната спортна академия „ Васил Левски “.

Организаторите са разделили конкуренцията на три елементи, като всяка част ще включва показване на комбинация, комбиниране или танц, както спортни игри. Инициативата ще включва участници от всички гимнастически дисциплини, показа основен помощник доктор Мария Гатева – учител на НСА и уредник на събитието.

„ На нас ни хареса още първия път формата, когато си го направихме. Най-забавното е когето имаме спортни игри. Надявам се за родителите да е в действителност прелестно и хубаво да видят резултатите от работата с техните деца “

Мария Гатева е президент на КХГ „ Нюанс “ и дружно с трикратната международна шампионка Мария Петрова и някогашния старши треньор на ансамбъл-девойки Мария Кънчева бяха част от програмата на програмата на БФХГ за повишение равнището на занимаващите се с художествена гимнастика в България за покриване на спортно-техническите равнища „ Златна роза “.

„ Тази стратегия има доста потребни страни. За децата тя е тласък, тъй като не всяко дете може да завоюва орден на съревнование, само че всички, които работят добре могат да вземат Розата. Това е като единна методика на образование. Уеднаквява стандартите. В един миг, стигайки до народен тим, когато цяла България работи по този метод за старши треньора ще бъде извънредно елементарно да подбере девойки за отбор “, добави Мария Гатева.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР