50-те хиляди лева, които са нужни за спешното лечение на

...
50-те хиляди лева, които са нужни за спешното лечение на
Коментари Харесай

Добрата новина: Събраха обявената сума за лъчезарната Божидара! Ето какво следва

50-те хиляди лв., които са нужни за незабавното лекуване на 27-годишната Божидара Павлова от град Божурище, бяха събрани благодарение на донори.

Младото момиче, което преди 14 години минава сполучливо трансплантация на бъбрек, само че през последните дни положението й внезапно се утежнява.

Преди дни Божидара е настанена в столична болница, където лекари откриват, че има остро утежняване на бъбречната функционалност и разнообразни индикатори са със повишени стойности. Пред лекарите младото момиче изявява предпочитание лекуването й да продължи в турска клиника. Затова и в най-кратки периоди трябваше да бъдат събрани 50 000 лв.. Българинът за следващ път потвърди, че е добър човек, и за малко повече от денонощие сумата беше обезпечена по сметка, оповестява " България през днешния ден ".

" Състоянието ми се утежнява за часове и най-общо сега единствено се надяваме да устоя до края на другата седмица. Трансплантираният ми бъбрек се утежни внезапно и не ми остави време за реакция ", изрича смразяващите слова Павлова, която се сблъсква с компликациите в живота още от невръстно дете.

През март 2008 година 12-годишната тогава Божидара е сполучливо трансплантирана в детска болница в Москва. Операцията е заплатена напълно от дарения и момичето и околните й се обнадеждават, че животът ще продължи обикновено. Преди години историята на Божидара трогна мнозина, когато стана ясно, че институции бавят трансплантацията на момичето. Документацията беше подготвена, само че дълго време чакаше безусловно единствено за един автограф.

В началото на седмицата Божидара е дейна в обществените мрежи, където оповестява за набирането на средствата и разкриването на дарителски сметки. След това изчезва, което мощно тормози нейни другари и познати, които питат за настояща информация към нейното положение.

Божидара е приключила право в Софийския университет, а хора, които я познават в персонален и професионален проект, я разказват като сияен младеж. Въпреки че сумата от 50 000 лв. е събрана, няма да е изключено в предстоящ миг да има потребност от още средства за лекуването. Желаем й бързо и цялостно възобновяване!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР