50-годишният мъж с инициали Г.Т., който стреля с въздушна пушка

...
50-годишният мъж с инициали Г.Т., който стреля с въздушна пушка
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста варненеца, който стреля по полицаи

50-годишният мъж с букви Г.Т., който стреля с въздушна пушка по служители на реда, е пуснат от ареста против подписка, оповестиха от пресслужбата на прокуратурата във Варна.

Мъжът беше задържан, откакто на 1 май оказал гневна опозиция и съумял да нанесе и удари на служителите на реда преди да бъде обезвреден.

В следобедните часове на празничния ден полицейски екип се отзовал на сигнал за влошени съседски връзки и зародил спор в една от вилните зони на Варна. Една от страните – обвиненият Г.Т., отказал да се съобрази с разпорежданията на чиновниците на реда и стрелял по тях с въздушна пушка. Мъжът отказал да се подчини на униформените и опитал с всевъзможни сили и средства да попречва осъществяването на техните отговорности, напомнят от прокуратурата. При задържането му в дома му са открити и високорискови наркотични субстанции.

“24 часа ” научи, че един от служителите на реда е с порезна рана, чакат се резултатите от назначената експертиза.

След приключването на 72 часа мъжът е бил освободен против подписка, следва на 12 май да бъде прегледано възражението на прокуратурата против мярката, избрана от съда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР