50-годишният англичанин, който през март т.г., ден след атентатите в

...
50-годишният англичанин, който през март т.г., ден след атентатите в
Коментари Харесай

Сега ще умреш!, крещял английският скинар, намушкал българин Димитър

50-годишният англичанин, който през март т.г., ден след атентатите в Нова Зеландия, намушка 19-годишният българин Димитър Михайлов, е признал виновността си. Той е упрекнат в опит за ликвидиране.

БЛИЦ напомня, че на 16 март Винсънт Фулър се доближил до колата на Михайлов в Стануел, Англия и през отворения прозорец почнал да атакува с нож българския юноша .

Прокуратурата твърди, че офанзивата, осъществена ден след нападението в Крайстчърч, при което починаха 51 души, е „ извънредно десен тероризъм”. Фулър отхвърля това, само че пък признава, че е направил действието поради расистските си убеждения.

Английски скинар намушка българин, взел го за мохамеданин

19-годишният Димитър Михалов към този момент е добре, само че психическата контузия от това някой неоснователно да се опита да отнеме живота ти, ще остане с него още дълги години.

Той е получил контузии по главата и ръцете си, само че е съумял да се измъкне от подивелия 50-годишен британец, който викал неудържимо „ Сега ще умреш!”.

Малко преди офанзивата на паркинга в Стануел, 50-годишният Фулър е бил чут да вика по улиците „ Бялата раса е по-добра!” и „ Ще избия всички мюсюлмани!”.

Как тъкмо обаче британецът е избрал 19-годишния Михайлов за жертва, въз основата на расова принадлежност не е ясно, прецизира Флагман.бг.

Фактът, че е избрал да нападне таман българин, в случай, че „ идолът му” – 28-годишният Брентън Тарънт, който мазета над 50 мюсюлмани в Нова Зеландия ден по-рано, разкри в манифеста си, че е направил действието, с цел да „ отмъсти” на арабите за Шипка и Виена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР