5 упражнения за сваляне на коремни мазнини – ние ги

...
5 упражнения за сваляне на коремни мазнини – ние ги
Коментари Харесай

5 упражнения за сваляне на коремни мазнини

5 извършения за събаряне на коремни мазнини – ние ги назоваваме нежни пухкави възглавнички. Или може би предпочитате да ги назоваваме горната част на мъфина. Така или другояче, непотребната лой, ситуирана в профил на торса, е сложна за понижаване.

Трябва да упражнявате коремната ви област, както и да упражнявате останалата част от тялото ви “, споделя треньорът на звезди Кира Стоукс. От всички извършения за понижаване на талията, тези, които са ориентирани към наклонените ви мускули, ще се съсредоточат върху тази област.

Общо предписание, което би трябвало да имате поради: всяко придвижване, при което се протягате встрани, работи върху косите ви мускули . Но включването на такива, които засягат и горната и долната част на корема ви, ще изваят и изтънят по-ефективно цялата ви междинна част. „ Вашата коремна област работи като една цялостна единица “, припомня ни Стоукс.

Тук тя споделя обичаните си извършения за унищожаване на непотребните мазнини към корема.

1. Страничен планк

Започнете от десния си лакът, десният крайник е малко пред левия. Дръжте корема стегнат на всички места. Издърпайте дясното коляно във вътрешността към гърдите и свийте левия си лакът към него. След това преминете назад в позиция на странична дъска.

● Брой серии: 3 бр
● Брой повторения: 10-12 повторения

2. Бърпи – 5 извършения за събаряне на коремни мазнини

Правете това упражнение постоянно, като по този метод трансформирате тялото си и подобрявате физическото си здраве. В началото това упражнение ще ви измори, само че бързо ще получите нужната кондиция.

Следвайте инструкциите, дадени на фотографията, и изпълнявайте вярно, с цел да постигнете ефикасни крайни резултати.

● Брой серии: 1
● Брой повторения: 20

3. Упражнение “Руски поврат ” (усукване)

Вземете здравна топка, тежести или дъмбел и седнете на земята и повдигнете краката леко над земята. Дръжте товара право пред себе си и дръжте гръбначния дирек корав. Торсът би трябвало да е на към 45 градуса от земята. Завъртете торса по избухлив метод колкото можете наляво и по-късно надясно.

● Брой серии: 4 бр

● Брой повторения: 15 от двете страни

4. Knee Drop упражнение – 5 извършения за събаряне на коремни мазнини

Легнете на земята, коремните мускули са притиснати към гръбначния дирек, гърбът е лежащ на пода. Повдигнете краката от пода в позиция “седнали на маса ”. Стиснете топката сред краката, като ангажирате вътрешните мускули на бедрото и долните мускули на корема от самото начало. Спуснете коленете си надясно – постепенно – като държите коремните мускули стегнати и долната част на гърба плоска. Издишайте и издърпайте до центъра, по-късно вдишайте, до момента в който ги пускате надолу в другата посока.

„ Трябва да ги държите прибрани, коленете да са подравнени над бедрата ви “, споделя Стоукс. Освен това ще получите ужасно разпъване на долната част на гърба. Държането на топката крепко ще подсигурява, че държите краката си събрани през цялото придвижване.

● Брой серии: 3 бр

● Брой повторения: 8-10 повторения от всяка страна

Как да свалим мазнините по корема вкъщи – 12 забавни извършения

5. Странично прегъване с дъмбели

Страничното прегъване на торса – наричано още странично прегъване с дъмбели – ви разрешава да упражнявате косите мускули в дълбочина. Необходим е 1 аксесоар: дъмбел. От вас зависи да изберете тежестта му. Ако сте новак, успокойте се и заложете на дъмбел от 1 кг или 1,5 кг.

● Брой серии: 2

● Брой повторения: 18-20 на всяка страна

Ето и едно видео за подобаващи извършения за събаряне на коремни мазнини:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР